Vrijetijdspas met sociaal tarief

Je kunt bij het Welzijnshuis een vrijetijdspas aanvragen waarmee je tot 75% korting krijgt op de prijs van aangeduide gemeentelijke activiteiten (bijvoorbeeld evenementen, activiteiten van de Bib en vakantiewerking, ...). Wil je meer weten over het sociaal tarief en de voorwaarden, surf dan naar https://www.kortenberg.be/vrijetijdspas-met-sociaal-tarief .

Ben je in het bezit van een vrijetijdspas met recht op het kortingstarief?
Duid je kortingstarief dan zeker aan bij het inschrijven!

Geannuleerd_Week van de smaak: Een goede kokkin is een tovenares die geluk uitdeelt

0 vrije plaatsen
19/11/2020
CWVDS19112020
Vanaf 20:00 tot 21:30
‘Samen eten is olie voor de vriendschap’, luidt het spreekwoord. Voor deze lezing dook Manu Adriaens (journalist) in de culinaire wereldgeschiedenis op zoek naar verhalen over het verband tussen lekker eten en het menselijke welbevinden. Ook peilde hij bij topkoks naar hun meest opmerkelijke ervaringen. Het resultaat is een verrassende cocktail van zoete, zure en pikante ingrediënten – zoals het leven zelf. Wat vonden de Romeinen na een drinkgelag het beste middel tegen een kater? Hoe zag het laatste avondmaal van de Franse komedieschrijver Molière eruit? En waarom beweerde Napoleon dat alle revoluties voortkomen uit de maag? Op het einde van deze lichtvoetige causerie weet u het allemaal. Onder het overkoepelende motto: ‘Eten is menselijk, verteren is goddelijk’.

Door de huidige coronamatregelen kunnen we het beloofde dessertbordje, jammer genoeg, niet aanbieden. Dat neemt niet weg dat het sowieso een 'smakelijke' avond zal worden!


Donderdag 19 november om 20 u.
De Bib
€ 5
Inschrijven per bubbel verplicht
info: 02 755 22 80 of uitbalie@kortenberg.be

Prijslijst

  • Deelnemer:
    • Standaardprijs: €5,00

Reservatie data

Inschrijven niet mogelijk

back to top