Frigoboxconcert Klassiek

04/07/2021
CDZOS_Frigoboxconcert Kla
Vanaf 16:00 tot 19:00
Zet de zomer goed in met het Frigoboxconcert in teken van klassieke muziek op zondag 4 juli.
Breng je eigen frigobox of picknickmandje mee, zet je comfortabel met je bubbel samen en geniet van deze muzikale beleving.

In het voorprogramma ontmoeten de kunsten van Mart Flecijn (viool) en Mo Vleeshouwers (gitaar) elkaar op het podium. Samen creëren ze prachtige muziek om bij weg te dromen.

Sonoro staan, ondanks dat ze een relatief jong ensemble zijn, nu al bekend om hun virtuositeit en energiek spel, in evenwicht gehouden door hun toch volwassen muzikaliteit. Het kwartet speelde al in tal van zalen zoals De Bijloke, Amuz, Desingel en speelde op het Beethoven Festival 2020 in Bonn de première van het eerste strijkkwartet van Eric Domenech dat werd opgenomen voor de SWR Television.
De vier musici spelen dit seizoen meesterwerken van Haydn, Brahms, Schumann en Sjostakovitsj. Naast deze bekende werken spelen ze ook bekende en minder bekende moderne muziek op het podium. Op die manier presenteert het kwartet zich als een uniek ensemble dat voortdurend zijn grenzen verlegt en zijn kleurenpalet steeds verder uitbreidt.

Bekijk ook de andere zomeractiviteiten in Kortenberg op zomeropstelten.kortenberg.be


Tuin van de pastorij, Sint. Antoniusstraat 21, 3078 Meerbeek
Zondag 4 juli. Deuren 15 u. – Start optredens 16 u.
€ 8

OPGELET: Hieronder kan je tickets aankopen voor de mensen die tot jouw persoonlijke bubbel behoren. Bespreek de aankoop van tickets dus op voorhand met familie en vrienden (uit je bubbel) als jullie graag samen zitten. Tijdens de activiteit zal tussen de verschillende bubbels 1.5 meter afstand voorzien worden.


Prijslijst

  • Frigoboxconcert ticket:
    • Standaardprijs: €8,00

Reservatie data

  1. 14/06/2021 08:00 tot 03/07/2021 12:00 (Iedereen)
Stap 1 van 3

Persoonlijke info

Om tickets te kopen gelieve eerst je e-mailadres in te geven

back to top