Vrijetijdspas met sociaal tarief

Je kunt bij het Welzijnshuis een vrijetijdspas aanvragen waarmee je tot 75% korting krijgt op de prijs van aangeduide gemeentelijke activiteiten (bijvoorbeeld evenementen, activiteiten van de Bib en vakantiewerking, ...). Wil je meer weten over het sociaal tarief en de voorwaarden, surf dan naar https://www.kortenberg.be/vrijetijdspas-met-sociaal-tarief .

Ben je in het bezit van een vrijetijdspas met recht op het kortingstarief?
Duid je kortingstarief dan zeker aan bij het inschrijven!

Frigoboxconcert Klassiek

18/07/2021
CDZOS_Frigoboxconcert Kla
Vanaf 16:00 tot 19:00
Breng je eigen frigobox of picknickmandje mee, zet je comfortabel met je bubbel samen en geniet van deze uitermate mooie muzikale beleving.

In het voorprogramma ontmoeten de kunsten van Mart Flecijn (viool) en Mo Vleeshouwers (gitaar) elkaar op het podium. Samen creëren ze prachtige muziek om bij weg te dromen.

Het Belgische Anemos Saxofoonkwartet bestaat niet alleen uit 4 gepassioneerde muzikanten, maar ook uit 4 beste vrienden. Andere troeven zijn hun jeugdig enthousiasme en uiteraard de liefde voor hun instrument. Opgericht in 2009 in het Koninklijk Conservatorium van Brussel, heeft Anemos door de jaren heen een stevige reputatie opgebouwd, en zo hun plaats gevonden in de klassieke muziekwereld, met steeds veel lof voor hun muzikaliteit en warme persoonlijkheid als ensemble.
Anemos gaf door de jaren heen concerten op verschillende plaatsen. Zo speelden ze onder andere in Zagreb, Saint-Nazaire, Belgrado, Amersfoort, Maastricht en Kaunas, Litouwen. Het Anemos saxofoonkwartet won verschillende prijzen, waaronder de 1ste prijzen op de bekende Adolphe Sax wedstrijd te Dinant, de "EMCY International Chamber Music Competion" en de "Youth 'n Classic Competition" georganiseerd door het Klarafestival.

Bekijk ook de andere zomeractiviteiten in Kortenberg op zomeropstelten.kortenberg.be

Tickets verkrijgbaar via online ticketverkoop of ter plaatse aan het onthaal (zolang er plaatsen beschikbaar zijn).


Tuin van de pastorij, Sint. Antoniusstraat 21, 3078 Meerbeek
Zondag 18 juli. Deuren 15 u. – Start optredens 16 u.
€ 8

OPGELET: Hieronder kan je tickets aankopen voor de mensen die tot jouw persoonlijke bubbel behoren. Bespreek de aankoop van tickets dus op voorhand met familie en vrienden (uit je bubbel) als jullie graag samen zitten. Tijdens de activiteit zal tussen de verschillende bubbels 1.5 meter afstand voorzien worden. Jouw persoonlijke bubbel bestaat uit maximaal 8 personen (excl. kinderen t.e.m. 12 jaar).

Prijslijst

  • n.v.t.:
    • Standaardprijs: €8,00

Reservatie data

  1. 02/07/2021 08:00 tot 18/07/2021 12:00 (Iedereen)

Inschrijven niet mogelijk

back to top