Vrijetijdspas met sociaal tarief

Je kunt bij het Welzijnshuis een vrijetijdspas aanvragen waarmee je tot 75% korting krijgt op de prijs van aangeduide gemeentelijke activiteiten (bijvoorbeeld evenementen, activiteiten van de Bib en vakantiewerking, ...). Wil je meer weten over het sociaal tarief en de voorwaarden, surf dan naar https://www.kortenberg.be/vrijetijdspas-met-sociaal-tarief .

Ben je in het bezit van een vrijetijdspas met recht op het kortingstarief?
Duid je kortingstarief dan zeker aan bij het inschrijven!

Cultuur Kortbij: Dakterasconcertjes met Lady Linn duo

OC Berkenhof
Beekstraat 25, 3070 Kortenberg
0 vrije plaatsen
04/09/2022
CDZOS_Lady
Vanaf 00:00
Geniet met een select publiek van de mooiste nummers van Lady Linn op het dakterras van OC Berkenhof.

Lady Linn aka Lien De Greef heeft ondertussen 5 full albums op haar naam staan. Haar 5de en (15de) kwam uit in oktober 2018 bij Caroline Music. Ze kon in de loop der jaren een gouden plaat, een platinum plaat, 3 MIA’s, een Radio 2 Zomerhit en een heel gesmaakte passage in de de populaire tv show Liefde Voor Muziek aan haar palmares toevoegen. Live staat ze garant voor kwaliteit, passie, fantastische zang en bovenal plezier.

Naast haar reguliere optredens met de Magnificent Seven en soms ook met haar Magnificent Bigband treedt Lady Linn nu ook op met partner en vaste Magnificent Seven bassist Filip Vandebril. Filip Vandebril maakt ook deel uit van Black Flower, The Valerie Solanas en Antwerp Gipsy Ska Orkestra. Samen brengen ze klassieke Lady Linn songs in uitgeklede, intieme en nooit gehoorde versies. De unieke combinatie van zang en bas, bij sommige songs aangevuld door piano, staat garant voor een onvergetelijk concert.

Er is een show om 19.30 u. en om 21 u.
Plaatsen zijn beperkt.
Heb je recht op een sociaal tarief? Reserveer dan je plaatsen via vrijetijdsbalie@kortenberg.be of 02 755 30 70.


Prijslijst

  • n.v.t.:
    • Standaardprijs: €10,00
  • n.v.t.:
    • Standaardprijs: €10,00

Reservatie data

  1. 28/06/2022 12:00 tot 04/09/2022 13:00 (Iedereen)

Inschrijven niet mogelijk

back to top