Sintfeest 2020_livestream

Online
x x, xxxx x
1938 vrije plaatsen
29/11/2020
SF20201129
Vanaf 10:00 tot 12:00
Op 6 december voeren Sinterklaas en zijn Pieten hun grootste taak uit: ze gaan bij alle kinderen langs om hen te verwennen met lekkers. Ook in Kortenberg zal de Sint langskomen. De Sint staat er namelijk op om dag te zeggen aan alle kinderen van Kortenberg voordat zijn lange, zware werkdagen beginnen. Kom jij Sinterklaas en zijn Pieten mee verwelkomen?

En nog meer feest, want de Sint wordt uiteraard in stijl ontvangen. De muziekband ‘De Planken’ verwelkomd de Sint met een mooie show om ervoor te zorgen dat iedereen uit de bol kan gaan op de leukste, zotste en meest dansbare hits van het moment. Wie niet beweegt, is gek! De Sint zal de Kortenbergse kinderen niet snel vergeten! Kinderen koning dus!

Kom dan op zondag 29 november naar GC Colomba en heet de Sint en zijn Pieten welkom in Kortenberg! Het geplande liveoptreden van De Planken en de Sint en zijn Pieten kan niet plaatsvinden omwille van de huidige coronamaatregelen, daarom werd beslist om het optreden rechtstreeks tot in je huiskamer te brengen. Geniet, helemaal relax, met je bubbel van de mooiste muziek, leukste dansjes en de lieve woorden van de Sint en zijn Pieten.

Via deze YouTubelink kan je de show bekijken: https://youtu.be/odK_4VIR8rMHet optreden wordt vanaf 10 u. live uitgezonden.

Prijslijst

  • Deelnemer:
    • Standaardprijs: €0,00

Reservatie data

Inschrijven niet mogelijk

back to top