Online Workshop grime: splitcakes (15+)

Online
x x, xxxx x
06/02/2021
BIB20210206
Vanaf 14:00 tot 17:00
Vraag je je af hoe schmink(st)ers zo snel zo veel kleuren in de juiste vormen op een gezichtje krijgen? Ze gebruiken een heel simpel trucje, ze werken met ‘splitcakes’. Dit zijn verfjes waarbij er verschillende kleuren naast elkaar liggen, zodat je met één enkele penseel een hele regenboog tevoorschijn kan toveren.
Hiermee kan je in een mum van tijd prachtige designs opbouwen, die er mooi en gesofisticeerd uit zien, zonder dat je echt een grote kunstenaar moet zijn.
Het vraagt wel een beetje techniek en oefening, maar eens je het wat onder de knie hebt, ben jij ook een ‘next level’ schmink(st)er en wil je nooit meer zonder!
In deze online workshop ga je aan de slag met dit soort verfjes. Je leert hoe je je borstel goed laadt (zonder alle verf door elkaar te mengen), hoe je bloemetjes en enkele designs naar keuze maakt. Je kan zelfs op voorhand specifieke vragen doorgeven.
Tenslotte wordt er ook gekeken hoe je die splitcakes zelf kan maken, want hoe mooi ze ook zijn, er hangt een even mooie prijs aan vast...

Voor deze online workshop hoef je nog geen schminkervaring te hebben.
Wat je wel nodig hebt is:
  ·minstens één of twee splitcakes en een plat, breed penseel (of twee) dat mooi in je splitcake past (bij voorkeur eentje van een halve inch en eentje van ¾ of 1 inch).
  ·een mesje
  ·voldoende keukenrol
  ·andere schminkjes
  ·een leeg schminkdoosje en water

  Als je moeite hebt om aan deze spulletjes te geraken, stuur gerust een mailtje naar workshop@schmunk.be en Saïdja helpt je op weg.

  Sta je in de klas, ben je kleuterleidster of animator bij een jeugdbeweging, waarbij je in een korte tijd veel kindjes moet kunnen schminken? Dan is deze (online!) workshop dus echt iets voor jou! Doe mee en help de wereld vrolijker maken met kleur.


Zaterdag 6 februari van 14 tot 17 u.
Online
5 euro of sociaal tarief met vrijetijdspas
Inschrijven en betalen vooraf is verplicht
Meer info: vrijetijdsbalie@kortenberg.be of 02 755 30 70


Prijslijst

 • Bib standaardticket:
  • Standaardprijs: €5,00

Reservatie data

Van 24/12/2020 13:30 tot 06/02/2021 12:00
Stap 1 van 3

Persoonlijke info

Om tickets te kopen gelieve eerst je e-mailadres in te geven

back to top