Frigoboxconcert Comedy

Pastorij Meerbeek
Sint-Antoniusstraat 6 bus / , 3078 Meerbeek
10/07/2021
CDZOS_Frigoboxconcert C
Vanaf 20:30 tot 23:00
De Frigoboxconcerten gaan op zaterdag 10 juli verder met een Comedy avond. Klaar om je lachspieren te trainen? Vul je frigobox met allerlei lekkers, zet je gezellig samen met je bubbel van 8 en start de zomer al lachend met deze twee comedy toppers!

Hans Cools stond pas eind 2018 voor het eerst op een podium. Hij schopte het sindsdien tot in de halve finale van Humo’s Comedy Cup. Hans won ook de jury- en publieksprijs van de Commeere Comedy Cup en ging aan de haal met The Lunatic Comedy Award. Door het podium te delen met o.a. Lukas Lelie, Steven Mahieu en Joost Van Hyfte leerde hij snel de kneepjes van het vak.

De hoofdact van de avond is niemand minder dan Gili! Velen onder jullie zullen deze komiek-mentalist wel kennen van zijn opmerkelijke TV-passages in Comedy Casino (Canvas), Villa Vanthilt, Peter Live en de wekelijkse rubriek in De Laatste Show (één).
Zijn vijf zintuigen zó goed gebruiken dat het lijkt alsof hij een zesde zintuig heeft: dat is het vak dat mentalist Gili tot een ware kunst wist te verheffen en waarmee hij vermeende paragnosten en helderzienden liefdevol belachelijk maakt.

Bekijk ook de andere zomeractiviteiten in Kortenberg op zomeropstelten.kortenberg.be

Tickets verkrijgbaar via online ticketverkoop of ter plaatse aan het onthaal (zolang er plaatsen beschikbaar zijn).


Tuin van de pastorij, Sint. Antoniusstraat 21, 3078 Meerbeek
Zaterdag 10 juli
Deuren 19.30 u. – Start optredens 20.30 u.
€8
OPGELET: Hieronder kan je tickets aankopen voor de mensen die tot jouw persoonlijke bubbel behoren. Bespreek de aankoop van tickets dus op voorhand met familie en vrienden (uit je bubbel) als jullie graag samen zitten. Tijdens de activiteit zal tussen de verschillende bubbels 1.5 meter afstand voorzien worden. Jouw persoonlijke bubbel bestaat uit maximaal 8 personen (excl. kinderen t.e.m. 12 jaar).

Prijslijst

  • Frigoboxconcert ticket:
    • Standaardprijs: €8,00

Reservatie data

  1. 14/06/2021 08:00 tot 10/07/2021 12:00 (Iedereen)

Inschrijven niet mogelijk

back to top