Vrijetijdspas met sociaal tarief
Je kunt voor alle gemeentelijke activiteiten (bv. Evenementen, activiteiten van de Bib, vakantiewerking...) een vrijetijdspas aanvragen waarmee je recht hebt op een sociaal tarief. Het Welzijnshuis beslist of je in aanmerking komt. Wil je meer weten over het sociaal tarief en de voorwaarden, surf dan naar https://www.kortenberg.be/vrijetijdspas-met-sociaal-tarief .

Ben je in het bezit van een vrijetijdspas met recht op het kortingstarief?
Duid je kortingstarief dan zeker aan bij het inschrijven!

Workshop: Voorlezen aan je peuter

Bibliotheek Kortenberg
Dr.V. De Walsplein 30, 3070 Kortenberg
10/05/2023
BIB20230510
Vanaf 09:30 tot 11:30
Je kan er niet vroeg genoeg mee beginnen: voorlezen. Baby’s en peuters ontdekken vrij snel het plezier van verhalen en kijken je geboeid aan als je een boekje boven haalt. Tegelijk bevorder je stevig hun taalontwikkeling, samen met nog andere ontwikkelingsdomeinen.

Maar wat bedoelen we met voorlezen aan baby's en peuters? En wat zijn de juiste prentenboekjes voor die leeftijd? Want niet alle boekjes zijn gelijk. Hoe hou je hun aandacht erbij, wat verzin je bij een boekje?

In deze boekstartvorming staan we stil bij de verschillende ontwikkelingsfasen van baby's en peuters. Je krijgt allerlei eenvoudige en praktische tips terwijl je kindje ter plekke kan genieten van boekjes.

Gil Geron heeft meer dan 25 jaar ervaring met leesbevordering. Als (voor)leesexpert rijdt ze heel Vlaanderen af om kinderbegeleiders, leerkrachten, ouders en kinderen te inspireren en te ondersteunen.


Woensdag 10 mei
van 9.30 tot 11.30 u.
Voor (groot)ouders en hun baby’s en peuters
De Bib
Gratis
Inschrijven verplicht, voor (groot)ouders en kind

Prijslijst

  • Bib standaardticket:
    • Standaardprijs: €0,00

Reservatie data

  1. 27/01/2023 16:00 tot 10/05/2023 09:00 (Iedereen)

Inschrijven niet mogelijk

back to top